Yhdistys

Routa Fight Promotion Ry:n tärkein tehtävä on tukea Pohjois-Karjalaisia kamppailu-urheilijoita.

Tulevaisuudessa Pohjois-Karjalassa tullaan näkemään tasokkaita monen kamppailulajin otteluiltamia, joissa alueemme omat taistelijat pääsevät kotikehässä haastamaan niin kansallisia kuin kansainvälisiä vastustajia.

Me teemme tätä rakkaudesta lajiin!

Lue tarina Routa Fight Promotion synnystä

Rakkaudella mukana

Niina Routa Fight Promotion

Niina Myller

Niina on yhdistyksen rahastonhoitaja. Niinan vahvuuksiin kuuluu sosiaaliset- ja verkostoitumistaidot. Tämän vastapainona tämä nuori nainen asuu pienessä kylässä metsän keskellä. Kamppailu-urheilukokemusta Niinalta löytyy jo 15 vuoden ajalta ja taskussa on thainyrkkeilyn SM-kulta vuodelta 2012. Niina on oppinut kamppailu-urheilun kautta elämään kaikessa tavoitteellisesti, kunnioittamaan toisten vahvuuksia ja kehittämään omia heikkouksia.

niina@routafight.fi

Laura Routa Fight Promotion

Laura Mäki

Laura on yhdistyksen sihteeri ja thainyrkkeily on auttanut Lauraa kotiutumaan, kun työt ja opinnot ovat vieneet ympäri Venäjää ja Kiinaa. Laura on myös otellut Venäjällä, ja hyppy tuntemattomaan houkuttelee häntä haasteesta toiseen. Lauran tärkein tehtävä promootiossa on tuoda Pohjois-Karjalassa järjestettäviin tapahtumiin kansainvälisiä kilpailijoita.

laura@routafight.fi

Isto Routa Fight Promotion

Isto Karttunen

Isto on yhdistyksen varapuheenjohtaja, joka rakastaa ATK:ta, Exceliä ja graafisesta suunnittelua. Isto on oppinut kamppailu-urheilun avulla suhtautumaan ihmisiin ennakkoluulottomasti. Isto on sanonut, että ”kun astut kehään, niin taloudellisilla ja kulttuurisilla eroilla ei ole mitään merkitystä”

isto@routafight.fi

Tuure Routa Fight Promotion

Tuure Mutanen

Tuure on yhdistyksen puheenjohtaja, joka elää koko sydämellä kamppailu-urheilun kehittämisessä Pohjois-Karjalassa. Tuure on monelle ottelijalle jäänyt mieleen otteluihin houkuttelevana valmentajana. Valmentajana Tuure on suunnitelmallinen, kannustava ja urheilijoitaan kuunteleva. Tuurella on myös kamppailu-urheilusta n. 20 vuoden kokemus. Tämän miehen kanssa kannattaa olla varuillaan, kun tapaat hänet ensimmäisen kerran; kohta löydät itsesi thainyrkkeilykurssilta ja ottelukehästä.

tuure@routafight.fi